Theaterproject “We zitten er weer warmpjes bij”

De Luisterwijk Theaterwerkplaats zoekt enthousiaste wijkbewoners uit Selwerd en Paddepoel, die mee willen werken aan de voorstelling ”We zitten er weer warmpjes bij”.

Meedoen?

Misschien ben je goed in interviewen? Of vind je het leuk om te breien? Houd je van toneelspelen of zingen? Of maak jij de prachtigste foto’s in de wijk? Kan je geweldig schilderen?

Laat het ons weten!

Wie organiseert het?

Stichting Luisterwijk maakt voorstellingen voor en door buurtbewoners in wijken van Groningen.

Vaste kern van spelers wordt gevormd door het Huis-Tuin-en-Keukenkoor onder leiding van Liesbeth van Hoffen. De regie is in handen van regisseur Hiepie Hoogeveen, die ook voor eerdere voorstellingen tekende. Er is plaats voor koorzangers, mensen die een instrument bespelen, toneelspelers, decormakers, kostuumontwerpers etc.

”Kom van dat gas af”’!

Het thema ”Energietransitie” wordt op een muzikale manier benaderd, met aansprekende beelden uit het verre en nabije verleden en bespiegelingen over de toekomst. Immers, we moeten allemaal binnenkort ”van het gas af”, maar hoe komen we daar en wat betekent dat? En hoe deden ze dat vroeger?

Voorstellingen

De voorstellingen zijn op (goede) vrijdag 19 april om 14.30 uur in Bernlef, Antaresstraat 45 en zaterdag 25 mei om 20.00 uur in de Plutozaal, Plutolaan 329. Entree: vrije gift (richtlijn €5,-).Aanmelden en meer informatie: info@luisterwijk.nl / 0615351103