De line-up voor 30 juni krijgt steeds meer vorm!

Zowel pop-als klassieke muziekliefhebbers komen aan hun trekken op deze zondagmiddag. En voel je meer voor volksmuziek, dan kan je óók meerdere acts van je gading vinden. Buurtgenoten zoeken elkaar op om samen een mooi programma voor te bereiden.
foto1
Zo zal pianiste Nanke Flach samen met violiste Inge Muntendam optreden en de laatste laat zich bij een ander concert weer begeleiden door Pieter Pilon.
foto2
Of laat je verrassen door de pop/gospelsound van Harm Wierda, die zichzelf op toetsen begeleid.

foto3

Hinke Drijver (die vorig jaar nog de poster van TinT, Thuis in de tuinwijk sierde) zal dit jaar samen met Gerlind Hoogcarspel volksmuziek spelen bij Maarten en Petra in de tuin.

foto4

In de Lierstraat (bij Novo) klinkt luitspel en zang door Vincent van der Aa en Corien Kronemeijer.
foto6foto5

Kinderen uit de buurt leren een lied samen met Bert Hadders, of doen een dans, samen met Marija Katic.

foto7

Vorig jaar zongen ‘nonnen’ het vredeslied van Franciscus (in de voorstelling TinT). Ben je nieuwsgierig waar en hoe de échte nonnen woonden en leefden, neem dan een kijkje in de Kloostertuin aan de Moesstraat.

foto8

Het is nog niet helemaal te voorspellen wat het weer gaat doen op 30 juni. Mocht het wat regenachtiger zijn, dan vinden de activiteiten deels binnen plaats en dan is het goed om te weten dat er in het ‘filmhuis’ ook filmpjes over de wijken zijn te zien, deels gemaakt door wijkgenoot Manuel Leito uit Paddepoel.

foto9

De filmpjes worden vertoond door Willem Weemhoff.

foto10

Kortom, er is teveel om op te noemen, mis het niet!

-> We starten tussen 14.30 en 15.00 uur op het plein van de Van Lieflandschool, Bessemoerstraat 6 met thee en taart. Buurtgenoten welkom!

(Programma onder voorbehoud. Nadere locaties en tijden volgen)