Forza Musica 9 juli 2022

Het Forza Musica muziekfestival strijkt op zaterdagmiddag 9 juli neer in Buurtcentrum TuinPad, Bessemoerstraat 4, Groningen

De start is om 13.00 uur met een optreden van de beide gezamenlijke koren uit de wijk met het toepasselijke lied ”Forza la Musica” en het voordragen van een gedicht met dezelfde titel. Daarna is het de beurt aan de bekende Groninger Popmuzikant Bert Hadders.

Een deel van het programma op 9 juli is voor iedereen gezamenlijk en voor een deel is het mogelijk om te kiezen uit 3 muziek ”smaken”

Muziek met het accent op

  1. Pop & Zang of
  2. Klassiek en Impro of
  3. Mix van Impro en Zang

Op deze manier is het mogelijk om verschillende optredens naar eigen smaak te bezoeken. Daarna verzamelt iedereen zich weer om via een optreden van Nanke Flach (piano) en Annette Scholten ( Lame Sonore) in kerk de Fontein, langzaam af te zakken naar Wijkrestaurant Duindoorn in Selwerd, waar nog enkele optredens zullen plaatsvinden, met een gezellige slotband.

Als je nu al weet welke keuze je graag wilt maken, laat het ons dan weten, dan reserveren we een plekje voor je. Stuur een mailtje met je voorkeur (1,2 of 3) naar: liesbethvanhoffen@gmail.com

Ook is het mogelijk om op de dag zelf, op 9 juli, die keuze nog te maken.

Het programma van Forza Musica op 9 juli is hier te bekijken en downloaden:

Programma Forza Musica – Tuinfluiter special edition